Som equip, fem equip

Ens encarreguem de l'execució d'obres de reforma interior a Barcelona aportant solucions àgils i creatives a projectes singulars.

El nostre ofici no té secrets, només edicació i això mateix: ofici.

Les obres representen un gran nombre de persones amb interessos i prioritats diferents que és ecessari coordinar i organitzar en un entorn de confiança. És la clau del treball en equip.

A BeGlobal trobaràs sempre una actitud positiva i predisposada als reptes. Un caràcter únic, predisposat a col·laborar. Aportem aquest puntet de més, amb solucions personalitzades per a projectes singulars.

Importa el que fem i importa com ho fem

Som una empresa honesta i compromesa. Per això, no només contractaràs les teves obres, al pack vénen inclosos un know-how que no deixa mai de créixer i uns valors sòlids que apuntalen tota la nostra presa de decisions: Optimisme, Confiança, Valentia, Proactivitat i Il·lusió.

Si comparteixes amb nosaltres aquesta passió, t’estimem a l’equip.

Benvingut.

Som equip, fem equip

Potser et pot semblar que les nostres accions tenen poca repercussió, però la realitat és que tots podem aportar el nostre granet de sorra per millorar el nostre entorn de manera significativa. L’any 2015 es van agendar una sèrie d’objectius de desenvolupament sostenibles, coordinats per les Nacions Unides.

El concepte beGlobal va néixer el 2020 per donar resposta concretament a aquests objectius des de la nostra humil condició d’empresa de reformes integrals de Barcelona. Avui dia, hem adoptat aquest concepte a la nostra denominació comercial principal.

Els 4 eixos de compromís BeGlobal són: BeSmart, BeHealthy, BeSocial i BeCreative. Entra al nostre equip i aconsegueix un valor addicional tangible i gratuït.

beSmart

Ens recolzem en la informació, la innovació i tecnologia per oferir solucions enfocades a millorar la qualitat de vida dels nostres clients i per seleccionar proveïdors afins als nostres valors. Compta amb nosaltres per poder donar un plus al teu projecte.

BeSocial

El valor més important per a BeGlobal són les persones i el seu benestar. Creiem que la cura dels nostres equips és la fórmula per oferir una empresa sostenible al llarg del temps.

La nostra actitud davant dels nostres projectes és la recerca de l’excel·lència, per això el compromís del nostre equip és fonamental. Ens felicitem amb els nostres èxits i ens encoratgem quan les coses no surten segons allò previst. Sense errors no hi ha millora. Sense millora no hi ha excel·lència.

beHealthy

Als espais interiors tenim diverses palanques amb què podem influir en el benestar de les persones amb la creació d’espais saludables: la distribució dels espais, les proporcions, els materials, la llum, els colors.

Sense canviar aspectes clau del teu projecte, et podem ajudar a integrar solucions que influeixin positivament sobre la biologia de les persones.

beCreative

La creativitat ha de sorgir d’una base tècnica important que garanteixi fiabilitat i solvència. A BeGlobal no limitem la creativitat a les solucions estètiques o als resultats vistosos, ens apassiona ser creatius en àmbits tan essencials com la comunicació, l’organització d’equips.

We are beGlobal

Carles Rodríguez

Director CEO

Gisela Farré

Director CEO

Àlex Dominguez

Director CEO

Manel Andreu

Director CEO

Meritxell Gilaberte

Director CEO

Marta Pérez

Director CEO

Andrea Solanilla

Director CEO

Juan Camilo

Director CEO

Darrere d’un projecte existent hi ha les persones i el treball en equip.

Darrere d’un projecte existent hi ha les persones i el treball en equip.