Som equip, fem equip

Impulsa els teus projectes i tria la millor constructora de Barcelona

BeGlobal és l’empresa constructora especialitzada en l’execució de reformes interiors per a arquitectes, interioristes i dissenyadors que vulguin comptar amb un equip constructor de plena confiança i que estigui a l’alçada dels seus projectes per garantir els millors resultats als clients.

Els teus partners d'alt rendiment

Acompanyem, organitzem, inspirem i executem obres de reforma interior dissenyades per interioristes i arquitectes que volen comptar amb un equip de plena confiança per garantir els millors resultats als clients.

El temps és or

El temps és valuós per tots T´oferim una planificació experta, capacitat de presa de decisions àgils i metodologia, per fer-ho fàcil i no perdre temps en visites d´obra eternes.

Som equip, fem equip

¡Fem equipo! ¿La nostra part? T’aportem solucions àgils, ens adaptem al teu projecte, complim els temps d’obra, t’ajudem a prendre decisions i t’estalviem temps a l’obra.

Ingredients: Coneixement + Actitud

Actitud positiva i ganes de fer bé les coses. Un caràcter únic, predisposat a col·laborar i oferir solucions creatives per fer realitat projectes singulars.

La nostra missió: ser referent

El nostre ofici no té secrets, només dedicació i això mateix: ofici. Ens impliquem en els projectes com si fossin nostres i complim els nostres compromisos.

Abracem els reptes

A beGlobal trobaràs un equip amant dels reptes, que ens impliquem i ho donem tot, que juguem en equip i que tenim un alt sentit de la responsabilitat.

T’ajudem a prendre decisions

Guanya temps per a tu. Visites d’obra organitzades

Informació de la teva obra actualitzada

Solucions flexibles i àgils a projectes singulars

Complim els temps consensuats per a les obres

Experiència professional de més de 15 anys

Pren el control de la teva obra

Deixaries el teu projecte a mans de qualsevol empresa?

No deixeu a l’atzar l’elecció de l’equip constructor que executi el vostre projecte. Un gran grup de despatxos ja confien en nosaltres. Per alguna cosa deu ser.

Testimonis

Residencial

Arquitectes, interioristes i dissenyadors: Us trenqueu el cap per crear alguna cosa única, alguna cosa amb intenció, bonica, destacable i que s’ajusti als requisits del client final.

A qui recomano que em faci quedar bé i no em tingui tot el dia a l’obra patint? Pregunta per nosaltres a algú que tinguem en comú, et donarà feedback i et passarà el contacte directe de la Gisela o el Carles.

Empreses

En aquesta oficina cal un canvi. Qui se n’encarrega? Què tal si et diem que a Global trobessis els millors equips tècnics de Barcelona per impulsar una millora evident per a tu i per als teus a través dels espais?

Hola Office Manager! si t’ha tocat a tu buscar proveïdor, posa-t’ho fàcil i envia’ns un email.

Particulars

Aquest pis té possibilitats? Tu ens expliques què vols i nosaltres et donem opcions per fer-ho realitat. Així de fàcil.

Si has arribat fins aquí, sabràs la nostra trajectòria, qui són els nostres clients i perquè compten amb nosaltres de manera recurrent. Ens envolta un cercle de gent de qui ens sentim molt orgullosos i estarem encantats de posar-ho a la teva disposició.

Retail

Terminis ajustats per a l’obertura? Les dreceres no són bones en un terreny de joc tan marcat pels comitès tècnics dels centres comercials, horaris de treball, dissenys singulars i temps rècord.

No som els més grans en retail, ni de bon tros ho pretenem. Els clients que ens confien les botigues saben que en nosaltres troben el coneixement, la dedicació i l’esforç per assolir els objectius de forma 100% fiable.